Meny Stäng

Hypertonimottagning: För dig med högt blodtryck

På vår hypertonimottagning får du som har högt blodtryck personlig och professionell vård av distriktssköterska och läkare.

Våra tjänster inkluderar:

  1. Hälsoinriktade samtal och insatser: Vi fokuserar inte bara på att behandla ditt höga blodtryck, utan också på att förstå och stödja din övergripande hälsa. Våra hälsoinriktade samtal syftar till att identifiera eventuella underliggande orsaker och skapa en individanpassad vårdplan.
  2. Personligt bemötande av distriktssköterskan: Din vård kommer att ledas av vår kompetenta distriktssköterska i samråd med läkare. Vi strävar efter att skapa en trygg och tillgänglig miljö där du kan diskutera dina bekymmer och få skräddarsydd vård.
  3. Mätning och utvärdering av blodtryck: Vi mäter ditt blodtryck regelbundet och utvärderar effekten av din behandling. Vi arbetar tillsammans med dig för att säkerställa att du får den bästa möjliga vården.

 

Undrar du om du har högt blodtryck?

Om du misstänker att du har högt blodtryck men ännu inte fått det konstaterat, vänder du dig till vår hypertonimottagning där vi kommer att fortsätta arbeta tillsammans för att säkerställa din hälsa.

För mer information om högt blodtryck, besök 1177.se. Har du frågor eller vill boka en tid på vår hypertonimottagning, kontakta oss direkt.

 

KONTAKTA OSS