Meny Stäng

Tillgänglighet för skondal.com

Stiftelsen Stora Sköndal står bakom den här webbplatsen. Vi vill att så många som möjligt ska kunna använda den. Den här texten beskriver hur skondal.com uppfyller lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, eventuella kända tillgänglighetsproblem och hur du kan rapportera brister till oss så att vi kan åtgärda dem.

Hur tillgänglig är webbplatsen?

Vi är medvetna om att delar av webbplatsen inte är helt tillgängliga.
Vad kan du göra om du inte kan använda delar av webbplatsen?
Om du behöver innehåll från storaskondal.se som inte är tillgängligt för dig, men som är undantaget från lagens tillämpningsområde enligt beskrivning nedan, kan du maila till info@storaskondal.se eller ringa vår växel med nummer 08-400 29 100. Svarstiden är normalt 3 dagar.

Rapportera brister i webbplatsens tillgänglighet

Vi strävar hela tiden efter att förbättra webbplatsens tillgänglighet. Om du upptäcker problem som inte är beskrivna på den här sidan, eller om du anser att vi inte uppfyller lagens krav kan du meddela oss via e-post info@storaskondal.se så att vi får veta att problemet finns.

Tillsyn

Myndigheten för digital förvaltning har ansvaret för tillsyn över lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Om du inte är nöjd med hur vi hanterar ditt påpekande om bristande webbtillgänglighet eller din begäran om tillgängliggörande av innehåll kan du anmäla till Myndigheten för digital förvaltning.

Teknisk information om webbplatsens tillgänglighet

Den här webbplatsen är inte förenlig med lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Otillgängliga delar beskrivs nedan.

Innehåll som inte är tillgängligt

Det innehåll som beskrivs nedan är på ett eller annat sätt inte helt tillgängligt.

Bristande förenlighet med lagkraven

 • Skärmläsare indikerar inte när vissa länkar öppnas i ett nytt fönster eller ny flik

  Hur vi testat webbplatsen

  Vi har gjort en självskattning (intern testning) av storaskondal.se.
  Vi har gjort en självskattning (intern testning) av storaskondal.se. En granskning av webbplatsen har gjorts av digitalbyrån Fröjd, som även gjort en genomlysning av webbplatsens olika sidtyper med följande verktyg:

  Senaste bedömningen gjordes den 22:a november 2021.
  Webbplatsen publicerades den 2:a juni 2021.
  Redogörelsen uppdaterades senast den 22:a november 2021.